ISPARTA / YALVAÇ - Eyuplar Ortaokulu

Eyuplar Ortaokulu

Eyuplar Köyü No 260 Yalvaç/ISPARTA
Vizyon
Milli manevi değerlerini benimsemiş, kültürüne sahip çıkan, öğrenmeyi öğrenen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine ve çevresine saygılı, doğaya ve çevreye duyarlı, empatik düşünebilen, öğrenci olmanın bilincinde, iletişime ve paylaşıma açık, öz güveni ve sorumluluk bilinci yüksek, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
2012-2013 Yılında mezun olan öğrencilerimizden 2 tanesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,2 tanesi Anadolu Lisesi,2 tanesi Anadolu İmam Hatip Lisesi,1 tanesi Anadolu Ticaret Meslek Lisesive 2 tanesi Anadolu Meslek Lisesini kazandılar. 2016-2017 Yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesi,3 öğrencimiz Anadolu Lisesini,2 öğrencimiz Antik kent Anadolu Lisesini,1 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesini ve 1 öğrencimiz de Mesleki Eğitim Merkezini kazandı.
Kaloriferli
Yerleşim Yeri
Eyuplar Köyü Yalvaç´ın güneydoğusundadır.İlçeye yakın olması ulaşımı kolaylaştırmıştır.Köylü geçimini çiftçilik ve hayvancılık yaparak sağlamaktadır.
İl merkezine 116 km uzaklıktadır.İlçe merkezine uzaklığı 11 km´dir.
Okulumuz Yıldız Futbol Takımı İL 4.SÜ olmuştur.
Proje Çalışmaları
OKUL VELİ HEP BERABER EL ELE PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.23 Mayısta okulumuzda TÜBİTAK Projeleri Fuarı yapılacak.2017-2018 yılında okulumuz TÜBİTAK Projesine başvurmuş ve kabul edilmiştir.TÜBİTAK Bilim Şenliği okulumuzda gerçekleştirilmiştir.