ISPARTA / YALVAÇ - Eyuplar Ortaokulu

Eyuplar Ortaokulu

Eyuplar Köyü Yalvaç/ISPARTA
Vizyon
Biz bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen mutluluğu , sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören , üretken , sağlam bir kişilik ve karakter sahibi , evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösterebilen öğrenciler yetiştirmek için varız.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, saygılı, demokratik, Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı, kültürel değerlerine sahip çıkan, devletini ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırabilmektir.
Başarılar
2012-2013 Yılında mezun olan öğrencilerimizden 2 tanesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,2 tanesi Anadolu Lisesi,2 tanesi Anadolu İmam Hatip Lisesi,1 tanesi Anadolu Ticaret Meslek Lisesive 2 tanesi Anadolu Meslek Lisesini kazandılar. 2016-2017 Yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesi,3 öğrencimiz Anadolu Lisesini,2 öğrencimiz Antik kent Anadolu Lisesini,1 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesini ve 1 öğrencimiz de Mesleki Eğitim Merkezini kazandı.
Öğretim Şekli :Normal
Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
Özel servisle
Yerleşim Yeri
Eyuplar Köyü Yalvaç´ın güneydoğusundadır.İlçeye yakın olması ulaşımı kolaylaştırmıştır.Köylü geçimini çiftçilik ve hayvancılık yaparak sağlamaktadır.
İl merkezine 116 km uzaklıktadır.İlçe merkezine uzaklığı 11 km´dir.
Okulumuz Yıldız Futbol Takımı İL 4.SÜ olmuştur.
OKUL VELİ HEP BERABER EL ELE PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.